Nieuws Antwerpen Zwembad- en zwemvijverbouwers nemen duik in prijzenbad

Zwembad- en zwemvijverbouwers nemen duik in prijzenbad

Zwembad- en zwemvijverbouwers nemen duik in prijzenbad

AARTSELAAR/ESSEN/RUMST/ZOERSEL – Voor de 13de keer werden de beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwers bekroond. Vier bedrijven uit Aartselaar, Essen, Rumst en Zoersel wonnen tezamen 6 prijzen.

Vakblad ZwembadenPRO en de Belgische beroepsvereniging voor zwembadbouwers BSPA hebben de winnaars van het Zwembad-, Wellness-, en Zwemvijvergala bekend gemaakt. Een jury beoordeelde alle ingediende projecten.

Cools uit Essen pakte goud in de categorie Zwemvijvers tot 60.000 euro. De Zwemvijver uit Zoersel won er brons. Diezelfde onderneming eindigde ook als eerste in de categorie Zwemvijvers +60.000 euro. Zilver was daar voor Geonet uit Rumst. Verder werd Relex uit Aartselaar twee keer bekroond met zilver: één keer in de categorie Particuliere zwembaden tot 60.000 euro en één keer in de categorie Particuliere zwembaden +80.000 euro.

Joeri Dils, voorzitter BSPA: “Het niveau was ook dit jaar zeer hoogstaand, op vlak van techniciteit, afwerking, originaliteit en innovatie. Voor de winnende professionals zijn de awards een marketingtool om de kwaliteit van hun werk te onderstrepen”, klinkt het bij de organisatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.