Foto: Zwembad.eu

Zwembad.eu opent vier nieuwe winkels, waaronder één in Merksem

MERKSEM - Zwembad.eu, de verkoper van doe-het-zelf artikelen voor zwembadbouw, kondigt met trots de opening aan van vier nieuwe winkels in België dit jaar. Deze nieuwe winkels zijn gevestigd in Merksem, Brugge, Roeselare en Munkzwalm, waarmee het totale aantal Zwembad.eu-winkels in België op 13 komt.

De toevoeging van deze nieuwe winkels zal Zwembad.eu helpen om klanten in België beter te bedienen in alle vier de zwembadsegmenten waarop het bedrijf zich richt.

Het bouwsegment, waar de focus ligt op het bedienen van de doe-het-zelver in de zwembadbouw, het reinigingssegment, bestemd voor iedereen die zijn zwembad handmatig of geautomatiseerd wil onderhouden, het verwarmingssegment, voorzien voor de verwarming van zowel opzetzwembaden als inbouwzwembaden, en tot slot het ontspanningssegment, bestemd voor al onze klanten die op zoek zijn naar de zwembadproducten van Intex en Bestway.

Met meer dan een decennium aan expertise in de zwembadenbranche is Zwembad.eu specialist in het leveren van allerhande apparatuur, waaronder filtratiesystemen, pompen en zwembadafdekkingen.

De opening van deze nieuwe winkels versterkt verder de positie van Zwembad.eu als toonaangevende retailer in de zwembadbouwbranche. Het bedrijf is enthousiast om verder uit te breiden en uitzonderlijke producten te blijven bieden aan klanten in heel België.

Naast deze vier nieuwe winkels, heeft Zwembad.eu nog vestigingen in Boortmeerbeek, Herentals, Kontich, Balen, Genk, Sint-Niklaas, Tongeren, Lochristi en Kuurne.

Om de opening van deze filialen te vieren, zal Zwembad.eu tijdens de tweede week van de paasvakantie (10/4 – 15/4) een feestelijke openingsweek organiseren. Klanten kunnen tijdens deze week de nieuwe winkels bezoeken en genieten van superkortingen op de zwembaden en spa’s van intex en bestway.

Meer info op de website van Zwembad.eu.