Gault&Millau
As
“Gault&Millau is hier al 2 jaar niet geweest…”
Kritiek op punten in culinaire gids...
Mechelen
Drie nieuwe restaurants Ember, Lesco en Emiel scoren in Gault&Millau
Mechelen beleeft hoogdagen op culinair vlak. Drie jonge chefs vielen in de smaak bij Gault&Millau.
Aarlen
Boury behaalt de op één na hoogste score bij Gault&Millau
Tim Boury loopt eens te meer in de kijker
Bonheiden
Ook Cahier Pop van Gault&Millau bevat lekkere adresjes uit onze regio
Gisteren werd de Gault&Millau voorgesteld. Maar naast een lijst van de beste restaurants in België bevat de gids ook het ‘Cahier POP’. Daarin vind je de beste gourmet, street en fast food adressen. En ook op dat vlak zijn er heel wat aanraders in onze regio.
Zele
Jong koppel chocolatiers door Gault&Millau benoemd tot Discovery of the Year
Goût Fou uit Zele werd verkozen tot Discovery of the Year.
Oosterzele
Antoine maakt pattattenscheller voor Chef van het Jaar
Antoine Van Loocke van Knifeforging maakt komende 5 jaar trofee voor Chef van het Jaar van Gault&Millau.