Nieuws Van Mossel Automotive Groep

Van Mossel Automotive Groep

Made In Partner
Made In Partner
Adres Noordersingel 19, 2140 Antwerpen

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4300 medewerkers in meer dan 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in België en Nederland. Ons bedrijf telt meer dan 250 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Van Mossel is in België verdeler van de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia, Nissan, Mercedes-Benz, Opel, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Jaguar, Landrover, Ford, Hyundai, Isuzu, Suzuki, Maxus en MG.

Naast nieuwe wagens, biedt Van Mossel België ook een indrukwekkend gamma van tweedehandswagens aan. Jaarlijks verkopen we in Nederland en België samen meer dan 49.000 nieuwe en 48.000 tweedehandswagens.

Daarnaast maakt ook de International Car Lease Holding, een eigen leasemaatschappij, deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Deze bestaat uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease, Westlease en DirectLease. Met een wagenpark van circa 90.000 voertuigen, behoort International Car Lease Holding tot de top 3 van leasemaatschappijen van België en Nederland.

Tot slot kan onze klant ook voor carrosserieschade terecht bij een van de 9 Van Mossel carrosserieën in België.

Verschenen artikels over Van Mossel Automotive Groep

Gekoppelde personen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het belangrijkste nieuws

Inschrijven