Nieuws Vlaams-Brabant 9 falingen

9 falingen

9 falingen

ANDERLECHT/MERCHTEM/BRUSSEL/JETTE  – De Brusselse ondernemingsrechtbank heeft 9 bedrijven failliet verklaard. 

Voor Yves Fabian, Postweg in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw), had de Brusselse ondernemingsrechtbank slecht nieuws. Zijn zaak is in faling. Fabian was actief in het personenvervoer en de verkoop van lederen producten. Curator is Christine De Ridder.

De zaakvoerder van transportbedrijf Senax, met maatschappelijke zetel aan de Nieuwelaan in Merchtem, hield het voor bekeken. De ondernemingsrechter stelde Christine De Ridder aan als curator.

Aan de Maria-Christinastraat in Laken in het doek gevallen over het bedrijf Ohana. Het bedrijf is ingeschreven als installateur van elektrische installaties. Christine De Ridder is de curator van dienst.

Verder had de ondernemingsrechtbank van Brussel slecht nieuws voor de D&B Group, Roodebeeksteenweg in Sint-Lambrechts-Woluwe. D&B is ingeschreven als transportbedrijf. Curator Christine De Ridder is op de zaak gezet.

Er is ook geen toekomst meer voor textielbedrijf Raki Tex, Ninoofsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek. Jan De Rieck is de aangestelde curator.

In Anderlecht zijn er afgelopen week 2 faillissementen uitgesproken: enerzijds is er transportbedrijf Leinad Trans, ingeschreven aan de Processiestraat. Anderzijds is er de faling van transporteur First Class Trading, met maatschappelijke zetel aan de Bergensesteenweg.

In Brussel-stad werd het faillissement uitgesproken van autohandel K&H Partners, Keizerslaan. Jo De Rieck is de curator van dienst.

Aan de Wemmelsesteenweg in Jette, ten slotte, is het doek gevallen over het bedrijf Beki. Beki was een groothandel in horloges en sieraden. Curator Jo De Rieck is aan zet.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.