
Hombeek
Hombeek
Majella van Hoeve Ten Bossche schept laatste ijsjes voor haar pensioen
Majella is al 26 jaar lang de drijvende kracht achter ijsmakerij Hoeve Ten Bossche.

Hombeek
Pop-up aan Hombeeks kasteel Expoel is schot in de roos: “Voor 80 procent volgeboekt”
Nog voor het pop-uprestaurant aan kasteel Expoel van start gaat, zijn alle plekjes bijna bezet.

Mechelen
Rent-a-Willys en B&B ’t Plein bezorgen klanten een weekend vol beleving
Omdat zowat dertig procent van het cliënteel buitenlands is, is de samenwerking ideaal.

Hombeek
Jos verkoopt café ‘In Den Engel’, waar de tijd is blijven stilstaan
Het pand van de voormalige herberg 'In Den Engel' aan de Mechelseweg in Hombeek wordt te koop aangeboden.

Hombeek
Mercado in Mechelse Geitestraat verwelkomt eerste klanten: “Onze producten zijn zo veel mogelijk lokaal”
De vernieuwde Geitestraat in Mechelen heeft er met mercado Atelier Preparé een leuk adresje bij.

Hombeek
Mechelse slager Rudy opent Atelier Préparé: “In mijn hart liep ik al langer rond met concept voor een mercado”
Drie jaar na de opening van Vleesatelier Andries opent slager Rudy Andries (52) in de Geitestraat in Mechelen nog een tweede zaak. Atelier Préparé moet na de zomervakantie de deuren openen.
