Rotselaar
Johan opent Zuid-Afrikaanse loungebar nabij festivalweide: “Mensen kunnen hier even aan de drukte ontsnappen”
“Mensen kunnen hier even aan de drukte ontsnappen."
Twee podia en verschillende zones van Rock Werchter draaien volledig op groene stroom
“Op die manier bouwen we de inzet van fossiele brandstoffen verder af en zetten we weer een mooie stap richting een nog duurzamer festival”, zegt festivaldirecteur Yo Van Saet.
Lokale producenten werken samen met tv-kok Loïc op Rock Werchter: “Lekker eten, gekookt met producten uit Vlaams-Brabant. Beter kan toch niet?”
Tv-kok Loïc Van Impe gaat voor het tweede jaar aan de slag met streekproducten in ‘De Smaakfabriek’. De 19 producenten leveren alle soorten streekproducten, van aardbeien tot pensen.
Bekende elektrozaak in Rotselaar houdt er na 66 jaar mee op
Het verhaal van Wouters Electro begint al in 1957. “Door de opkomst van de tv gingen de televisietoestellen als zoete broodjes over de toonbank.”
Horecakoppel opent ‘restaurant met huiskamergevoel’ in Werchter
Bruno Huyghe en Patricia Bogaerts gingen 20 jaar geleden van start met cateringbedrijf Bar A Bruce en de gelijknamige cocktailbar in Boortmeerbeek. Nu nemen ze hun intrek in centrum Werchter.
Roel Buelens haalt opnieuw West-Vlaamse speler aan boord
Hilux-Decomac in Brugge is gespecialiseerd in keukens voor klassenzaken, zoals Hotel La Reserve in Knokke.