Nieuws Kempen 1.000ste foodtruck op website Foodtruckbestellen

1.000ste foodtruck op website Foodtruckbestellen

1.000ste foodtruck op website Foodtruckbestellen

TURNHOUT – De website Foodtruckbestellen van Kenny Wyckmans uit Turnhout is gegroeid tot boven de verwachtingen. Deze week is de 1.000 ste foodtruck verwelkomd op het platform.

4 jaar geleden startte Kenny Wyckmans met een website die de zoektocht naar een geschikte foodtruck moest vergemakkelijken. Gebruikers kunnen met enkele zoeksleutels hun weg vinden tussen de foodtrucks die voor het platform zijn aangemeld. Een succes, zo is gebleken, want deze week is foodtruck nummer 1.000 aan het platform toegevoegd.

“Met de 1000ste foodtruck zijn we gegroeid tot het grootste foodtruck platform van België en Nederland”, weet Kenny Wyckmans. “Zo hebben we meer dan 50.000 offerte aanvragen behandeld en helpen we trouwfeesten, communiefeesten, bedrijfsfeesten en publieke feesten in contact komen met de gewenste foodtruck. Ik heb de site in mijn vrije tijd gebouwd om er voor te zorgen dat je foodtrucks eenvoudig kan vinden en boeken voor elk feest. Maar ik had nooit gedacht dat de groei tot 1.000 foodtrucks zou gaan.”

Ondertussen zijn de initiatiefnemers bezig met een vertaling van de site om die ook te kunnen lanceren in Wallonië en in Frankrijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.