Nieuws Kempen 10 kmo-units te koop in nieuw KMO-park in Laakdal

10 kmo-units te koop in nieuw KMO-park in Laakdal

10 kmo-units te koop in nieuw KMO-park in Laakdal

Bedrijvenpark LaakdalIn Veerle-Laakdal werd de commercialisatie van het nieuwe KMO-park ‘Pegasus’ officieel gestart. Het betreft een nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 10 polyvalente KMO-units van ca. 250m².

Het KMO PARK Pegasus, ontwikkeld door Pegasus Projects and Developments (Brecht),  is in totaal 2.500m² groot. De 10 KMO-units worden te koop aangeboden door makelaarskantoor Hugo Ceusters en bieden een goede invulling voor zowel lokale, regionale als internationale bedrijven.

„Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in het nieuwe bedrijvenpark in Veerle-Laakdal, geniet van een goede zichtbaarheid en is vlot bereikbaar via de N127 Westerlo – Diest,” laat portfolio manager Sarah Verwilst weten.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer