Nieuws Kempen 100 deelnemers voor eerste webinar van reisorganisator

100 deelnemers voor eerste webinar van reisorganisator

100 deelnemers voor eerste webinar van reisorganisator

Reizen naar verre landen lijkt vandaag nog een ver-van-mijn-bed-show. Maar toch kriebelt het bij vele reislustigen, zoals blijkt uit de interesse voor het eerste webinar van reisorganisator Ying Ying Travel.  In normale tijden houdt oprichter-zaakvoerder-reisbegeleider Mario Steurs fysieke infoavonden, waarop hij ronduit vertelt over zijn reisaanbod. Maar omdat dat niet kan door corona, maakte hij de overstap naar een online infosessie. Op de eerste webinar waren 100 deelnemers ingeschreven.

Al meer dan anderhalf jaar liggen de activiteiten van Ying Ying Travel stil. “Maar zelf hebben we allesbehalve stilgezeten”, zegt Mario. “We hebben ons aanbod, dat oorspronkelijk bestond uit China, Mongolië en Japan, uitgebreid met bestemmingen zoals Jamaica, Zuidelijk Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor elk van onze bestemmingen hebben we lokale gidsen, die ook een deel van de presentatie voor hun rekening namen.” Ying Ying Travel richt zich niet tot massatoerisme, maar wel op een unieke ervaring met een persoonlijke aanpak en lokale verbondenheid.

Dat de reissector het moeilijk heeft, is algemeen geweten. “We zijn uitermate zwaar getroffen, het langst van alle sectoren. Maar dat is geen reden om stil te zitten of af te wachten”, meent Mario. “We weten dat we binnenkort terug coronaveilig kunnen reizen naar al onze bestemmingen. En dat de reislust er nog steeds is, blijkt uit de interesse voor het webinar”, weet Mario. “Naast de uitbreiding van de bestemmingen en het aanbod werd ook de website helemaal vernieuwd. We zijn dus helemaal klaar voor de toekomst!”

Of de fysieke infoavonden binnenkort weer hun intrede doen, laat Mario in het midden. “Persoonlijk contact en gezellig napraten is onvervangbaar. Maar een online infosessie heeft ook zijn voordelen. Het aantal deelnemers is onbeperkt, het is plaats-onafhankelijk en deelnemers kunnen makkelijk vragen stellen.”  Het volgende webinar met als thema “Zuidelijk Afrika” staat alvast ingepland voor september.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Olmen
Geel

Bij 3 bedrijven valt het doek

De Ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich deze week weer gebogen over de faillissementen. In totaal zijn er drie bedrijven uit… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer