Nieuws Kempen 100 straffe madammen tussen de bloemen (en op de foto)

100 straffe madammen tussen de bloemen (en op de foto)

100 straffe madammen tussen de bloemen (en op de foto)

4 jaar geleden gingen Sarah Beyens (Sprdlux events) en Dominique Merckx (Kantara) in de Kempen van start met hun initiatief Straffe Madammen. Maandelijks komt een harde kern van een 20-tal vrouwen samen om ervaringen uit te wisselen en te netwerken, maar voor gisteravond ging de uitnodiging breder.

Meer dan 100 vrouwen tekenden present op de Soirée Fatale, die plaatsvond in de Middle of Nowhere in Loenhout, de feestruimte van de amarylliskwekerij Romberama. Gastsprekers waren Eline De Munck (Odette Lunettes) en Helga Meersmans & Ine Verhaert (Kaai Handtassen). Verder vonden er een Belgische makersmarkt in samenwerking met Belgunique en verschillende workshops plaats.

Wie zich allemaal aangesproken voelde door het programma, merk je in deze fotoreportage van Noémie Boone Photography.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer