Nieuws Kempen 12 Kempense firma's failliet verklaard

12 Kempense firma's failliet verklaard

12 Kempense firma's failliet verklaard

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Nick Van Genechten (30), Zandstreep 36 in Meerhout. De voormalige uitbater van een café legde de boeken zelf neer. Meester Tom Vandecruys is de curator.

Het doek is gevallen voor de herenmodezaak Suitable, Rubensstraat 104/65 in Turnhout. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek in de ring. Meesters Rudi Van Gompel en Tom Robeyns treden op als curatoren.

De rechtbank sprak het faillissement uit van XX-ième Siecle, een reinigingsbedrijf van gebouwen op de Herentalsstraat 28/5 in Turnhout.
Carwash Car Cosmetic Center, Grote Steenweg 1 in Geel, ging over de kop op vraag van schuldeisers. Meester Ludwig Peeters is de curator.

Drukkerij Europrinting, Parklaan 167 in Turnhout, is failliet verklaard na een dagvaarding door schuldeisers. Meesters Rudi Van Gompel en Tom Robeyns zijn als curatoren aangesteld.

Woodstone, een groothandel in hout op Oosteneind 5 in Meerle (Hoogstraten), ging failliet op vraag van schuldeisers. Meester Mark Bruurs treedt op als curator.

Nachtwinkel Tristar, Astridplein 31/A in Grobbendonk, legde de boeken neer en ging over de kop. Ook zaakvoerder Muhammad Akhtar (53), Adrinkhovenlaan 130/001R in Borsbeek, is mee failliet verklaard. Meester An Notelteirs is de curator.

Schoonheidsspecialiste Bianca Dekyvere (27), Hooistraat 9 in Mol, is failliet verklaard nadat ze de boeken zelf neerlegde. Meester Hilde Van Dijck treedt op als curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van de reinigingsfirma All Cleaning Services, Heikant 82B in Vorselaar. De zaakvoerder gaf er zelf de brui aan. Meester Kristof Benijts handelt het faillissement als curator af.

Paardenfokkerij Unicorn International Trading, Leembeek 3 in Meerle (Hoogstraten), bezweek onder de schulden en ging failliet. Meester Jo Van Cauwenbergh is de curator.

Vleeshandel RC Groupe, Vaartstraat 25/1 in Merksplas, is failliet gegaan op vraag van schuldeisers. Meester Katty Somers is als curator aangesteld.

Het doek is gevallen voor schrijnwerkerij Zanbatou, Smissestraat 28/A/4 in Laakdal. Ook zaakvoerder Mokhtar Hamiani (30) ging ook failliet. Meester Noël Devos en Geert Naulaerts treden op als curatoren. BVDL

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.