Nieuws Kempen 13.500 m2 extra terrasjesplezier in Keizerstede

13.500 m2 extra terrasjesplezier in Keizerstede

13.500 m2 extra terrasjesplezier in Keizerstede

Het stadsbestuur en de horeca-uitbaters van Herentals laten de moed niet zakken en brengen alles in gereedheid voor als het licht op groen komt. Dan kan de Kempenaar in de Keizerstede opnieuw genieten van terrasjes en de horeca, met 13.552 m2 extra terrassruimte, bovenop het bestaande aanbod van vaste terrassen. En dat kan optimaal met het woonerf-kuierregime in het centrum, extra fietsenstallingen en het gratis parkuurtje.

Elf Herentalse horeca-uitbaters toveren de zuidkant van de Grote Markt om tot een zomerterras met een strand, fontein en springkastelen. Er zijn activiteiten gepland met een podium voor optredens, en natuurlijk het EK voetbal. Voor voetgangers, fietsers en automobilisten zijn regelingen getroffen. In het centrum blijft het woonerf van kracht, zodat voetgangers veilig en aangenaam kunnen kuieren. Voor de fietser is er opnieuw extra stalling verspreid. Wie met de wagen komt, kan rekenen op een gratis parkuurtje, ideaal voor afhaal of een snelle boodschap.

Er komen deze zomer 25 zomerterrassen bij in de stad en dat is samen goed voor 13.522 m2 terrasjesruimte extra. In Noorderwijk krijgt Café De Welkom een xxl-zomerterras, op de grens met Morkhoven komt Berkemus xxl-zomerterras op het grasterrein naast de bloemenwinkel. In het Stadspark zal Bar Ernest deze zomer vertoeven. Op de Herenthoutseweg is met Calabria de stad een nieuwe chillplek rijker. Ook DenThys/Eetba(ar) doet een pop-up terras, en aan het water zal Jardin Albert opnieuw plek innemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer