Nieuws Kempen 140 sponsorende bedrijven samen in beweging voor het goede doel

140 sponsorende bedrijven samen in beweging voor het goede doel

140 sponsorende bedrijven samen in beweging voor het goede doel

MTH2015Dit jaar organiseert Rotaryclub Turnhout voor de 7de keer Moved to Help op het domein van de kolonie van Merksplas. Het event is uitgegroeid tot hét familiale netwerkmoment voor bedrijfsleiders en brengt 140 sponsorende bedrijven bij mekaar. Jaarlijks mogen de organisatoren rekenen op honderden sportievelingen en bezoekers.

Moved to Help vindt dit jaar plaats op zondag 15 mei en niet zoals traditioneel op Pinkstermaandag. Het programma is gevarieerd: loopwedstrijden, een fietszoektocht, een wandeling, mountainbike voor G-sporters en jongeren. Voor kinderen is er een uitgebreid animatiepark. Traditioneel is er ook een G-voetbaltornooi. Uiteraard kan de innerlijke mens worden versterkt.

Brugfiguren
“In deze gemoedelijke, familiale sfeer is er alle tijd om collega’s uit andere bedrijven te ontmoeten”, zegt Emiel Peeters van Rotaryclub Turnhout. “Meer dan 60 Rotary-leden van onze club en rotariërs uit andere clubs zijn aanwezig. Zij vormen een dwarsdoorsnede van de actieve beroepsbevolking en zijn stuk voor stuk brugfiguren tussen verschillende sectoren.”

De opbrengst dit jaar gaat naar 3 hoofdprojecten: Scouts Akabe, een scoutsbeweging voor jongeren met en zonder beperking, Talander in Arendonk en naar Peter Genyn, een ambassadeur van G-sport en deelnemer aan de Olympische Spelen.

Alle info op www.movedtohelp.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer