Nieuws Kempen 15.000 euro ter ondersteuning van lokale economie

15.000 euro ter ondersteuning van lokale economie

Foto: Facebook

15.000 euro ter ondersteuning van lokale economie

Het Molse college van burgemeester en schepenen keurde subsidies goed die dit jaar nog ingezet worden in de lokale economie. Projecten die aan de voorwaarden voldoen, ontvangen een subsidie, met een maximum van 5.000 euro per project. Hiermee wil het gemeentebestuur de lokale economie in haar gemeente ondersteunen.

De handelaarsvereniging Mol-Centrum kreeg groen licht voor maar liefst 7 projecten die het indiende. Zo heeft het een contract afgesloten met Radio Mol om muziek te brengen in de Molse centrumstraten. Nieuwe handelaars krijgen ook extra promotionele ondersteuning vanuit de handelaarsvereniging, en er zal op zaterdag extra straatanimatie ingezet worden om meer shoppers naar de Molse straten te krijgen.

Verder heeft de handelsvereniging subsidies gekregen om promotie te voeren rond opendeurdagen, de braderij en kerstshopping. Ook Unizo Mol heeft een toelage gekregen om te gebruiken voor het Weekend van de Klant. Het ‘Ontspanningscomité Mol Ginderbroek heeft een gunstig vervolg op de projectaanvraag gekregen om kerstverlichting te hangen bij handelaars en aan het pleintje van Ginderbroek.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer