Nieuws Kempen 15.000 euro van Ethis Verzekeren aan goede doelen

15.000 euro van Ethis Verzekeren aan goede doelen

15.000 euro van Ethis Verzekeren aan goede doelen

ZANDHOVEN – Ethis verzekeren, het verzekeringskantoor van Paul Lenaerts, kan opnieuw een mooi bedrag uitkeren aan een reeks goede doelen. 15.000 euro is geschonken aan diverse organisaties met een sociaal-maatschappelijk doel. Ethis verzekeren staat consequent 10 procent van zijn commissievergoeding af aan goede doelen.

Organisaties als Greenpeace, Steinerscholen en Landwijzer vzw (het vormingscentrum voor biologische en biodynamische landbouw in Vlaanderen) hebben de voorbije weken allemaal een bedrag ontvangen van Ethis Verzekeren. De verzekeringsmakelaar uit Zandhoven schenkt ieder jaar 10 procent van zijn omzet aan organisaties met een maatschappelijke meerwaarde. De omzet van 2019 was goed voor een te schenken bedrag van 15.000 euro.

“Iedereen die een verzekering afsluit bij Ethis Verzekeren steunt onrechtstreeks een goed doel”, licht zaakvoerder Paul Lenaerts toe. “Wie klant wordt bij ons, kan uit een lijst een goed doel kiezen dat hij met zijn verzekering wil steunen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een initiatief aan te brengen. We bekijken dan of het voldoet aan onze voorwaarden.

Als dat het geval is, wordt het opgenomen op de lijst. Nadien kunnen ook andere klanten besluiten om dit goed doel te steunen.”

Makelaar

Ethis Verzekeren treedt op als makelaar voor bestaande verzekeringsmaatschappijen als AG en AXA. Daarnaast is het ook een Fintro-agentschap. Het kantoor zoekt ook nog bijkomende verenigingen en organisaties die zich willen laten steunen. “Vzw’s streven geen winst na, maar ze hebben natuurlijk wel budget nodig om hun werking te garanderen”, zegt Paul Lenaerts. “Wij willen hen daar graag mee helpen. En hoe meer mensen zij kunnen overtuigen om hun verzekeringspolis via Ethis Verzekeren af te sluiten, des te meer inkomsten hebben ze.” In principe komt elke organisatie die een maatschappelijk doel steunt in aanmerking.

www.ethis.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.