Nieuws Kempen 16 jobs verloren bij faling Diroka Bouw en taverne ’t Laak

16 jobs verloren bij faling Diroka Bouw en taverne ’t Laak

16 jobs verloren bij faling Diroka Bouw en taverne ’t Laak

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen opnieuw een reeks faillissementen uitgesproken. De meest opvallende zijn die van Diroka Bouw uit Hulshout en Ampeko in Veerle-Laakdal, de vennootschap achter taverne ’t Laak.

De zaakvoerders van Ampeko bvba, Grote Steenweg 12 in Veerle, legden zelf de boeken neer. Er waren nog 7 mensen aan de slag. Op hetzelfde adres werd ook de managementvennootschap ’t Ooievaarsnest VOF failliet verklaard, zo ook vennoot Matthias Belmans. De rechtbank stelde Silvy Sterckx aan als curator.

Ook bouwonderneming Diroka Bouw bvba, Kerkeland 11 in Hulshout, gooide zelf de handdoek. 9 medewerkers van dit bedrijf moeten op zoek naar ander werk. De curatoren Ria Piedfort en Petra Willems handelen het faillissement verder af.

Nog een bouwbedrijf ging failliet, namelijk BSM cvba, Rode Akkers 4 in Kasterlee, dat actief was in de bouw van residentiële gebouwen. Schuldeisers stapten naar de rechtbank om het faillissement in te leiden. Curator: Kristof Benijts.

Wijnhandel World Wineries bvba, Stationsstraat 93 in Geel, vroeg zelf de faling aan. Curator: Tom Vandecruys.

Eetcafé Hollandia comm.v., Grote Markt 46 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Ook vennoot Joannes Van Outersterp deelt in het faillissement. Curator: Ronny Ceusters.

Nog een andere horecazaak in Turnhout gaat voor de bijl, nl. Pitstop bvba aan de Steenweg op Baarle-Hertog 40, ook na dagvaarding. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

In Herentals valt na dagvaarding het doek over Pils bvba, Diamantstraat 8, een handel in aanhangwagens en opleggers, en een holding. Curator: Kristof Benijts.

Kledingzaak Loft Mode bvba, Weeldestraat 113 in Weelde, moet de deuren sluiten. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Bouwonderneming LTB bvba, Kaaibeeksedijk 12A in Westerlo, was in vereffening maar werd nu failliet verklaard. Curator: Ludwig Peeters.

Transporteur RSG Transport VOF, Zomerplein 12 in Kasterlee, gooide zelf de handdoek in de ring. Zowel de firma als vennoten Johan Van Dyck en Greet Wouters werden failliet verklaard. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer