Nieuws Kempen Uitbater gezocht voor bistro van Tabloo

Uitbater gezocht voor bistro van Tabloo

Uitbater gezocht voor bistro van Tabloo

Niras, het moederbedrijf van Belgoprocess in Dessel en Mol, zoekt een horecaondernemer die de bistro van hun nieuwe bezoekers- en ontmoetingscentrum wil openhouden. De concessie zal 4 jaar duren. Wie interesse heeft, kan zich kandidaat stellen voor 15 februari.

Tabloo, zo zal het nieuwe bezoekerscentrum heten. De horecazaak die eraan verbonden is, is Bistroo. Begin 2022 opent de opvolger van Isotopolis de deuren. Het centrum is een initiatief van Niras, met partnerschappen Stora (Studie- en overleggroep Radioactief Afval Dessel) en Mona (Mols Overleg Nucleair Afval).

Het informatiecentrum op de hoek van de Gravenstraat en de Kastelsedijk in Dessel wordt dé referentie voor informatie over het beheer van radioactief afval en een bezienswaardigheid in de regio. Naast een permanente expo over radioactief afval, zal er ook ruimte zijn voor tijdelijke tentoonstellingen en workshops.  Tabloo wil de lokale gemeenschap van Mol en Dessel heeft wat aanbieden: vergaderzalen, een theaterzaal, landschapspark met speelterreinen en een evenementenweide, tentoonstellingsruimte. En de bistro dus.

Bistroo

Als kloppend hart van Tabloo moet de horecazaak Bistroo een gezellige ontmoetingsplek zijn voor een divers publiek. Bezoekers aan Tabloo of toevallige passanten moeten er hun gading vinden, als fijne ontmoetingsplek. De concessie (vrij van brouwerijcontract) loopt over een periode van vier jaar, vanaf 1 januari 2022. De concessie is stilzwijgend verlengbaar van jaar tot jaar, en dat ten hoogste tweemaal tot een maximumduur van 6 jaar. Geïnteresseerde horecaondernemers kunnen de voorwaarden opvragen bij Niras.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.