Nieuws Kempen 20 gouden eretekens voor Beneens

20 gouden eretekens voor Beneens

20 gouden eretekens voor Beneens

BeneensTwintig schrijnwerkers van Bouwbedrijf Beneens uit Olen met allen minimum 15 jaar dienst hebben op de beurs Bois et Habitat in Namen het gouden ereteken Laureaat van de Arbeid, Expert van het Hout, gekregen. Het bedrijf maakte van de gelegenheid gebruik om alle medewerkers met meer dan 15 jaar dienst te vergasten op een busuitstap naar Namen, een bezoek aan de houtbeurs en een feestelijk diner achteraf.

“De selectie voor de onderscheiding gebeurt per sector en is gebaseerd op beroepsbekwaamheid en sociale inzet. De toekenning van de titel is de waardering voor uitstekend uitgevoerde professionele activiteiten binnen de houtsector”, aldus de organisator, het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid.

Ervaren stielmannen
Technisch directeur Joeri Beneens is opgetogen met de onderscheidingen: “De ervaring zit bij ons, zeg ik altijd. Het is altijd onze visie geweest om het verschil te maken door de kwaliteit van ons werk. En het zijn onze ervaren stielmannen die deze kwaliteit elke dag moeten waarmaken. De grote meerderheid van onze werknemers is al jaren bij ons. Van die stabiliteit profiteren ook onze klanten. Ik zie deze onderscheiding dan ook een beetje als een label voor de kwaliteit van ons werk.”

Door peterschapprojecten en speciale startjobs voor jongeren probeert het bedrijf die kennis en ervaring van de ouderen over te brengen op een nieuwe generatie. Joeri Beneens: “Het is echt wel noodzaak onze stielkennis over te dragen aan schoolverlaters en nieuwe medewerkers. Zo zorgen we dat nieuwe ervaring kan groeien.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer