Zomerbar Melis Events

Melis Events Groep organiseert tweede Congé Local

Congé Local heeft voor het tweede jaar op rij de strandstoelen opengezet in Dessel. De zomerbar is een intiatief van de Melis Events Groep. In totaal is er plaats voor 350 bezoekers. Op donderdag 26 augustus verwelkomt het Kempische ondernemers tijdens een netwerkevent. Congé Local organiseert dit in samenwerking met Jong Voka Kempen.

 

Congé Local is een onderdeel van de Melis Events Groep uit Dessel. Melis Events verzorgt catering en logistiek, zoals tenten, tafels, stoelen, toiletwagens en aankleding op evenementen. "In de zomerbar tonen we wat we in huis hebben. Hier kunnen mensen zien wat wij juist doen. Een aantal van onze tenten staan hier, en je kan proeven van onze catering. We willen vooral ook dat bezoekers hier een leuke namiddag of avond beleven", vertelt Pieternel Smeets van Melis Events.

"Ik denk dat we één van de grootste zomerbars van de Kempen hebben. Het is de tweede jaar dat we dit doen. Door de succesvolle editie van vorig jaar hebben we de bar dit jaar nog groter gemaakt. Op regelmatige basis zijn er ook events. Zo hebben we het voetbal uitgezonden op groot scherm. We hebben de inzet van het bouwverlof gevierd met een barbecue voor 13 bedrijven. Elke vrijdagavond hebben we een live muzikant en op zaterdag komt er een dj."

Op donderdag 26 augustus organiseert Congé Local een netwerkevent voor Kempische ondernemers. "We doen dit in samenwerking met Jong Voka Kempen. We hopen dat de Kempische ondernemers na lange tijd zonder events zin hebben om laagdrempelig te netwerken in een unieke beach-setting. Men kan à volonté genieten van frisse drankjes, lekkere streetfoodhapjes en een live saxofonist. Inschrijven vooraf is wel nodig, via de website van Melis Events."

 

 

 

 

.