Nieuws Kempen Umicore neemt met 150 mensen deel aan Sporta’s ‘Mon Ventoux’

Umicore neemt met 150 mensen deel aan Sporta’s ‘Mon Ventoux’

Umicore neemt met 150 mensen deel aan Sporta’s ‘Mon Ventoux’

Sporta vzw uit Tongerlo organiseerde afgelopen zaterdag voor de 17de keer ‘Sporta Mon Ventoux’. Tijdens dit buitenlandse event kunnen sportieve medewerkers van bedrijven zich verenigen om samen te trainen tot de apotheose: samen de mythische Franse berg beklimmen. Zo ook de mensen van Umicore. 138 fietsers en 12 wandelaars van het materiaaltechnologiebedrijf beklommen de Mont Ventoux: een verdubbeling ten opzichte van de vorige editie. Umicore kroont zich zo voor het eerst tot grootste deelnemende organisatie aan het unieke Sporta-event ‘Mon Ventoux’.

Nu zaterdag nam Umicore voor de derde keer deel aan het  ‘Mon Ventoux’-event dat door Sporta georganiseerd wordt. Wat voor Umicore ooit begon als een initiatief in Olen met 33 deelnemers is op korte tijd uitgegroeid tot een sportieve uitdaging voor 150 medewerkers van de sites in Olen, Hoboken, Brugge en Brussel.

Umicore hecht veel belang aan het welzijn van haar medewerkers. “Verschillende teams organiseren sportmomenten tijdens de middagpauze en medewerkers kunnen met hun gezinsleden ook deelnemen aan tal van sportieve activiteiten. Bij Umicore zorgen we voor elkaar en elkaars gezondheid, ook buiten de fabrieksmuren”, klinkt het bij het bedrijf.

Organisator Sporta  zorgt ervoor dat iedereen veilig kan deelnemen door de verplichting van de Cavid Safe Pass en door de extra corona-maatregelen ter plaatse. “Het Sporta-event Mon Ventoux is zo het eerste event waar onze medewerkers en familieleden weer samen kunnen sporten. Het is een moment waar velen lang naar uitgekeken hebben.”

Lore van Gestel, Babette Vanberghen, Kristel Van Ostaeyen, Sara Vliegen en Kris Tolpe van Umicore Olen keken uit naar de reis. “Wij zijn superblij dat je dit jaar de Mont Ventoux ook konden opwandelen. Zo konden we met onze fietsende collega’s mee afzakken naar Frankrijk. Naast de sportieve uitdaging keken we enorm uit naar de sfeer. Met 14 directe collega’s is het voor ons echte teambuilding!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer