Nieuws Kempen 3 falingen, waaronder een keukenbouwer

3 falingen, waaronder een keukenbouwer

3 falingen, waaronder een keukenbouwer

Justitia11-300x226Drie faillissementen heeft de handelsrechtbank in Turnhout vanmorgen uitgesproken.

Keukens Vermeylen bvba, Boudewijnstraat 5 in Herentals, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf specialiseerde zich in de vervaardiging van keukenmeubelen. Curatoren: Kristof Benijnts en Philip Somers.

Dimitri Mols, Sint-Willebrordusstraat 19b1 in Mol, legde zelf de boeken neer. Onder de naam Ramenwasserij Mols was hij actief in het reinigen van gebouwen en het wassen van ramen. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Roland Vanseer, Steenweg op Mol 230 b6 in Oud-Turnhout, baatte als VR Autohandel een zaak in auto’s en ijzerwaren uit. Hij stapte zelf naar de rechtbank om het faillissement aan te vragen. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer