Norah Damesboetiek Filiaal Beverwijk (Foto: Facebook)

Tweede Norah-filiaal in de Kempen

Op donderdag 2 december opent in Geel het tweede Norah-filiaal in onze land. Het jonge Nederlandse modemerk vindt haar intrek in de Nieuwstraat. Het damesmodemerk is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Holland, en kenmerkt zich door snel wisselende collecties en een brede range in maten, tot en met 48.

Norah opent in Geel haar 89ste winkel. In Turnhout opende het merk haar eerste Belgische winkel, en nu zet het zijn groei door, met de opening van een nieuwe winkel in Geel. "Onze collecties zijn altijd geïnspireerd op de laatste trends. We zetten in op betaalbaarheid en een snel wisselende collectie. Maar waar we echt in uitblinken, is de brede maatrange die in onze rekken hangt. We gaat tot en met maat 48, niet als plussize, maar wel als een 'gewoon' grote maat voor de Vlaamse vrouw", klinkt het bij Norah.

Norah is een van oorsprong Nederlands damesmodemerk, uit Noord-Holland. Het merk bestaat sinds 2014 en heeft een sterke groei gerealiseerd in korte tijd.

Om de opening te vieren, geeft Norah een gratis outfit weg. Wie kans wil maken, moet wel bij de eerste 100 klanten in Geel horen.