Nieuws Kempen 365 Smiles inspireert je om anderen blij te maken

365 Smiles inspireert je om anderen blij te maken

365 Smiles inspireert je om anderen blij te maken

GEEL – Optimisme, dat is wellicht het sleutelwoord bij het project van Caroline Anseeuw. Met een hele resem tips wil ze mensen inspireren om bij anderen een lach op het gezicht te toveren. De tips verschijnen elke dag in een blog. Later wil de initiatiefneemster nog uitbreiden met andere activiteiten, onder meer op maat van bedrijven.

“In artikels en blogs over welbevinden is de boodschap meestal: zorg goed voor jezelf. Dat is ook belangrijk, maar er is wat te weinig aandacht voor de positieve effecten van iets leuks doen voor een ander”, vertelt initiatiefneemster Caroline Anseeuw. “En toch is al uit heel wat onderzoeken gebleken dat iets doen voor een ander ook een positief effect heeft op jezelf.”

Daarom geeft Caroline Anseeuw elke dag een tip om een lach te toveren op iemands gezicht. Die tips verwerkt ze in een blog en een nieuwsbrief. “Dat kan gaan over het geven van een compliment, of een kaartje schrijven naar iemand in een woonzorgcentrum. Simpele dingen, die geen of amper geld en moeite kosten.”

Voorlopig is 365 Smiles een sympathiek initiatief en nog geen bedrijf. Maar dat wordt het wel.

“Ik ben van plan om kaartjes te gaan maken en denk er ook aan om workshops en dergelijke te geven in bedrijven. Ik heb in het verleden ook presentaties gedaan.

365smiles.net

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.