Nieuws Kempen 40 jaar Walbers Woningafscherming

40 jaar Walbers Woningafscherming

40 jaar Walbers Woningafscherming

BEERSE – Walbers Woningafscherming heeft zijn 40ste verjaardag gevierd. Het bedrijf deed dat onder meer met feestelijke rondleiding voor collega-ondernemers.

In 1980 startte Jef Walbers aan de Kattespoelstraat in Beerse een bedrijf dat zich specialiseerde in het leveren en plaatsen van lichtkoepels, rolluiken en het bekleden van dakgoten. Amper een jaar later werd er gestart met de eigen productie van rolluiken en voorzetrolluiken. In juni 1993 kwam daar de fabricage van pvc-luiken bij. Inmiddels zijn Jefs zonen Frank en Geert mee in het bedrijf gestapt. Frank heeft de productie van luiken nog verder uitgebreid.

In samenwerking met de vereniging Ondernemend Beerse, organiseerde de familie Walbers, een bedrijfsbezoek, exclusief voor lokale ondernemers. 150 geïnteresseerde ondernemers werden hartelijk onthaald door de wereldkampioen complimenten geven ‘Jean Til’. Aansluitend bezochten zij de prachtig vernieuwde toonzaal, met een innovatief aanbod aan luiken, rolluiken, zonweringen, terrasoverkappingen, sectionaal poorten, lichtkoepels, ramen en deuren, …

Na toespraken van Dominic De Gruyter, voorzitter van Ondernemend Beerse, en Geert Walbers, verwende de ondernemersfamilie de aanwezigen met hapjes en drankjes tijdens een netwerkgelegenheid om collega-ondernemers te ontmoeten én kennis en ervaringen te delen in een informeel kader.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer