Nieuws Kempen 400 ondernemers verzamelen op eerste netwerkevent Malle

400 ondernemers verzamelen op eerste netwerkevent Malle

400 ondernemers verzamelen op eerste netwerkevent Malle

BAD_3701Gisteravond kwamen meer dan vierhonderd ondernemers en kaderleden samen in een grote spiegeltent op de bedrijvenzone van Malle. Het initiatief ging uit van Bedrijvenpark Malle, een vzw die de plaatselijke ondernemingen groepeert. “We bestaan nu een viertal jaar en vonden dat het tijd was voor een grootschalig netwerkevent”, legt BPM-manager Fons Van den Bergh uit.

Voor de bijeenkomst was een interessante formule uitgewerkt: gratis toegang, een boeiende spreker en de mogelijkheid tot netwerken bij een hapje en een drankje. Roel Van de Wiele onderhield het gezelschap een uur lang als motivator van ondernemers, terwijl burgemeester Harry Hendrickx nader inging op de samenwerking tussen de gemeente en de industrie.

Vier doelstellingen
Bedrijvenpark Malle is een vzw die zo’n 120 bedrijven groepeert en die in de persoon van Fons Van den Bergh over een deeltijdse manager beschikt voor de dagelijkse leiding. Doelstellingen zijn de samenwerking tussen bedrijven bevorderen, het organiseren van netwerkmomenten, de schakel vormen met de overheid en andere instanties en het realiseren van concrete projecten. “Zo organiseren we een permanente nachtbewaking en nodigen we lagere schoolkinderen uit die op een halve dag drie bedrijfsbezoeken in totaal verschillende ondernemingen krijgen aangeboden”, vertelt Van den Berg.

Kort na middernacht was de bijeenkomst afgelopen want vanaf vanmorgen moest er natuurlijk opnieuw worden gewerkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer