Nieuws Kempen 4K NV verhuist naar Grobbendonk

4K NV verhuist naar Grobbendonk

4K NV verhuist naar Grobbendonk

GROBBENDONK – 4K NV, een expert in industriële signalisatie en datamateriaal voor de professionele klant, is verhuisd van Sint-Katelijne-Waver naar de Bannerlaan in Grobbendonk. Het bedrijf investeerde er ook in een groter, modern magazijn.

4K NV is een bedrijf met meer dan veertig jaar ervaring als verdeler in België voor diverse topmerken op het gebied van industriële signalisatie en passieve netwerkcomponenten. Hun klanten zijn industrieën, overheden, professionele installateurs, groothandels en bedrijven.

De klanten van 4K en de nieuwe buren konden onlangs kennismaken met het nieuwe bedrijfspand in Grobbendonk. “Het was tijd om te investeren in een nieuwe locatie die aansluit bij de werkcultuur en de toekomstvisie van de organisatie”, zegt Tom De Busser, operations manager bij 4K.

“Om hybride werken mogelijk te maken, kozen we voor een open werkruimte. Er zijn ook stilteruimtes waar werknemers ongestoord kunnen werken én een ontspanningshoek.”

“We investeerden ook in een modern magazijn, waarin we willen inzetten op logistieke dienstverlening als toevoeging op het ruime productassortiment. We bieden klant-specifieke oplossingen. We reserveren voorraden, knippen installatiekabels op maakt en verpakken klant-specifiek.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.