Nieuws Kempen 5 falingen waarvan 3 in de horeca

5 falingen waarvan 3 in de horeca

5 falingen waarvan 3 in de horeca

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 5 falingen uitgesproken. 3 daarvan situeren zich in de horeca.

Bacchus Café bvba, Rozendaal 2 in Geel, legde zelf de boeken neer en werd vervolgens failliet verklaard. Curator: Gert Verreyt.

Ook café De Bosduif, eigendom van Viviane Lenaerts, Molenzijde 23 in Merksplas, doet de deur op slot. Curator: Wim Nysmans.

Show Cook bvba, De Daries 66 bus 6 in Arendonk, was actief als restaurateur maar moet zijn activiteiten stopzetten na een faillissement op aangifte. Er waren nog 2 werknemers in dienst. Curator: Wim Nysmans.

Arie Verstappen runde een klein- en groothandel in afval en schroot aan Schimtzhove 7 in Grobbendonk, maar gooide de handdoek. Curator: Ludwig Peeters.

Tot slot valt in Turnhout het doek over Duitse2dehandskeukens VOF, dat is gevestigd aan de Bareelstraat 29. Vennoot Najat Anahass werd mee failliet verklaard. Het bedrijf was actief in de verkoop van keukens. Curator: Ronny Ceusters.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer