Nieuws Kempen 6 ondernemingen hebben het niet gered

6 ondernemingen hebben het niet gered

6 ondernemingen hebben het niet gered

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen zes bedrijven failliet verklaard.

Na dagvaarding valt het doek over VAR bvba, Gestelsesteenweg 225 in Meerhout, actief in het vervaardigen van metalen constructies, metaalbewerking en grondwerken. Curator: Gert Verreyt.

Ook Wepo bvba, Radiumstraat 19 in Olen, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijfje repareerde machines. Curator: Ludwig Peeters.

Verkoper en adviseur Bart Verheyen, Wuytsbergen 140 in Herentals, legde zelf de boeken neer en werd vervolgens failliet verklaard. Curator: An Notelteirs.

Koen Pluym, Steenweg Baarle 67 in Poppel, had een varkenskwekerij maar moet zijn activiteiten stopzetten na een faling op bekentenis. Curator: Wim Nysmans.

Luc Baeten bvba, Stevennekens 160 bus 3 in Rijkevorsel, was actief in de bouwsector, namelijk het plaatsen van verlaagde plafonds en gyprocwerken. Hij vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Katty Somers.

Verzekeringen Eelen & Partners bvba, Markt 37 bus 2 in Kasterlee, gooide zelf de handdoek, waarna de rechter het faillissement uitsprak. Curator: Gert Verreyt.

Bij geen enkel bedrijf waren nog werknemers actief.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer