Nieuws Kempen 7 faillissementen deze week

7 faillissementen deze week

7 faillissementen deze week

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout sprak vanmorgen in totaal 7 falingen uit.

Varkensvetmesterij Smolders L.V., Kneveloord 8 in Balen, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Tom Vandecruys.

Ook de horecazaak Boerenhof bvba, O.L.-Vrouwstraat 31 in Oevel, moet de deuren sluiten na dagvaarding. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Jacoba Snellenberg baatte aan de Klokkenstraat 13 in Baarle-Hertog de kledingzaak +Size uit maar gooide de handdoek. Curator: Katty Somers.

Hof Ter Beuken bvba, die het restaurant Sushi Bank aan de Oostmalsesteenweg 207 in Rijkevorsel uitbaatte, vroeg de faling aan. Curator: Katty Somers.

Aannemer Koen Aerts, Tielenbaan 51 in Lille, is failliet op aangifte. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

De horecazaak Café ’t Begin, Cardijnlaan 1A in Vorselaar, uitgebaat door Tom De Schutter, moet de deuren sluiten na een faling op bekentenis. Curator: Kristof Benijts.

Kapsalon Kabu nv, Statiestraat 44 bus 3 in Mol, vroeg zelf het faillissement aan. Er waren nog 4 medewerkers in dienst. Curator: Tom Vandecruys.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer