Nieuws Kempen 7 faillissementen: zij overleven 2015 net niet

7 faillissementen: zij overleven 2015 net niet

7 faillissementen: zij overleven 2015 net niet

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen de laatste faillissementen van 2015 uitgesproken. 7 ondernemingen overleven 2015 net niet.

Hak & Necmur bvba, Rozenberg 166 in Mol, baatte een horecazaak uit en werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

De fabrikant en distributeur van motorvoertuigen Kansas Motorcycle Works bvba, Broekstraat 3 in Olmen, legde zelf de boeken neer en werd vervolgens failliet verklaard. Curator: Veerle Verhaegen.

Dagbladhandel Het Nieuwe Schrijverke bvba, Dorp 66 in Herselt, vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Steven Heylen.

Ook bouwbedrijf N.J. – Bouw en Klinkerwerken Comm.V., Savel 21 in Balen, gooide zelf de handdoek in de ring. Zaakvoerder Jurgen Nuyts deelt in het faillissement. Curator: Christophe Geukens.

Vrieshuis Westerlo NV, Lossing 11 in Westerlo, was gespecialiseerd in opslag en vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Jurgen Kog, Sint-Rochusstraat 96 in Balen, voerde betonwerken uit, maar besliste om daarmee te stoppen en het faillissement aan te vragen. Curator: Christophe Geukens.

De uitbaters van brasserie De Schranshoeve bvba, Nieuwstraat 49 in Vorselaar, legden zelf de boeken neer, waarna de horecazaak failliet werd verklaard. Er was nog 1 werknemer in dienst. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer