Nieuws Kempen 9 faillissementen deze week

9 faillissementen deze week

9 faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel afdeling Turnhout sprak volgende faillissementen uit:

Aan de Antwerpseweg in Geel is de vof Anjo failliet verklaard op dagvaarding. Het gaat om een groot- en kleinhandel in elektrische apparaten. Ook zaakvoerster Anja Haccuria is failliet. De curator in beide dossiers is Christophe Geukens.

De cv Dynamic Media, Graaf de Brouquevillestraat in Mol tekende voor grafisch design. De onderneming werd op dagvaarding failliet verklaard. De curator is Christophe Geukens.

Aan Donk in Mol ging de bvba Franja over de kop. Deze uitbater van een café werd gedagvaard door schuldeisers. Christophe Geukens is de curator.

Nog in Mol is de nv Immo-Project-M failliet op bekentenis. De firma verzorgde opvolging van projecten. De advocaten Antje Van Overstraeten en Gert Hermans zijn de curatoren.

Aan de Diamantstraat in Herentals valt het doek over de bvba Propakk, een handel in markt- voeding en genotmiddelen. De onderneming werd gedagvaard. Meester Kristof Benijts treedt op als curator.

De zaakvoerders van de cv Gewo, Verboekt in Laakdal legden zelf de boeken neer. Het gaat om een verkooppunt van schoonheidsartikelen. Ook de zaakvoerder van de onderneming Rudolf Wouters uit Olen deelt in de klappen. De curator is Tom Vandecruys.

Aan de Bergense Steenweg in Herenthout is de bvba PV Construct failliet op bekentenis. Het gaat om een aannemer bouwwerken. De rechtbank stelde Paul Van Rompaey aan als curator.

De uitbaters van de dameskledingzaak uitgebaat door de bvba Emanuel Berg Belgium aan de Steenweg op Turnhout in Oud-Turnhout hebben de boeken neergelegd. Het faillissement werd daarop uitgesproken. De onderneming had nog één bediende in dienst. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Nadat de boeken werden neergelegd is de bvba CP Trucking, een transportbedrijf gevestigd aan de Antwerpseweg in Beerse failliet verklaard.  De curator is Katty Somers.

Op onze overzichtspagina vindt u trouwens de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer