Nieuws Kempen 9 op 10 is trotse werknemer van Netropolix

9 op 10 is trotse werknemer van Netropolix

9 op 10 is trotse werknemer van Netropolix

GEEL – Netropolix uit Geel heeft zopas het Great Place to Work label behaald. Ruim 90% van de werknemers geeft in een anonieme bevraging aan dat ze trots zijn om bij Netropolix te werken.

Het Great Place to Work Institute deelt in samenwerking met de Vlerick Business School jaarlijks certificaten uit aan bedrijven met de juiste visie en ingesteldheid. Dat doet het op basis van een anonieme enquête bij zowel medewerkers als management. Het onderzoek peilt naar vertrouwen, trots en plezier binnen het bedrijf.

Uit het onderzoek bleek dat IT-bedrijf Netropolix een goede werkgever is. 92% van de respondenten vindt Netropolix een goede organisatie om voor te werken, 85% raadt het aan bij familie en vrienden en 90% is trots om te mogen werken bij Netropolix.

Familiebedrijf zonder familie

Een van de medewerkers omschrijft Netropolix als een bedrijf dat je het gevoel geeft in een familiebedrijf te werken, zonder dat je familie bent van elkaar. HR en Chief Happiness Officer Aïda Sels glundert. “Het management bespreekt het rapport om te zien waar we de puntjes op de i’s kunnen zetten.” Dank zij het label, dat Netropolix een jaar lang mag dragen, komt het bedrijf volgend jaar in aanmerking voor de prijs Best Place to Work.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.