Nieuws Kempen Aannemer haalt 5000 euro op voor het goede doel

Aannemer haalt 5000 euro op voor het goede doel

Aannemer haalt 5000 euro op voor het goede doel

KeisolidairHet kantoorgebouw van aannemer Mathieu Gijbels werd vrijdag omgebouwd tot een restaurant met bar. De ‘position switch’ kaderde in een actie ten voordele van KeiSolidair, een initiatief van Een Hart voor Limburg.

Voor het tweede jaar op rij staken de werknemers van Mathieu Gijbels hun handen uit de mouwen voor het goede doel. Vorig jaar timmerden ze samen aan meer dan 1.000 nestkastjes, en zorgden zo voor een opbrengst van 10.000 euro voor KeiSolidair. Dit jaar runden De Voordenkers het pop-up restaurant De Voorschort in hun kantoorgebouw.

“Het concept is eenvoudig”, lichten Kristien Moelans en Jessica Di Dio van Mathieu Gijbels toe. “We serveerden eenvoudige maar lekkere gerechten tegen democratische prijzen. Afsluiten kon met een gin-tonic of een glas bubbels in onze bar. En dat allemaal in ons kantoor in Opglabbeek dat we voor de gelegenheid als restaurant inrichtten”.

Volgeboekt
De actie bracht in totaal 5000 euro op. “We mogen gerust van een groot succes spreken”, gaat een trotse Mathi Gijbels, gedelegeerd bestuurder van Mathieu Gijbels, verder. “Ons pop-up restaurant was volledig volgeboekt. Meer zelfs, we zijn met meer dan 320 gasten over onze capaciteit gegaan. Meer dan 80 Voordenkers gaven het beste van zichzelf om van dit pop-up restaurant een culinair succes te maken. Het doet mijzelf en onze directie veel plezier dat we onze medewerkers kunnen mobiliseren om op deze manier iets terug te geven aan de maatschappij.” Zaterdagochtend 11 uur was alles weer netjes opgeruimd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer