Nieuws A&C integreert in AccountingTeam: “Nieuwe samenwerking combineert zelfde persoonlijke aanpak met nog meer expertise”

A&C integreert in AccountingTeam: “Nieuwe samenwerking combineert zelfde persoonlijke aanpak met nog meer expertise”

Foto: A&C

A&C integreert in AccountingTeam: “Nieuwe samenwerking combineert zelfde persoonlijke aanpak met nog meer expertise”

HEIST-OP-DEN-BERG, KONTICH – A&C uit Heist-op-den-Berg zet zijn fiscale en boekhoudactiviteiten voortaan verder in een ruimer samenwerkingsverband met AccountingTeam uit Kontich. De samenwerking zorgt ervoor dat klanten op een ruimere expertise beroep zullen kunnen doen.

A&C blijft zich focussen op het fiscaal bijstaan van KMO’s tot 15 medewerkers op boekhoudvlak. Maar voortaan doen Andrea Mertens, Christof Van Dessel en hun medewerkers dit samen met  AccountingTeam.

Andrea en Christof gaan er prat op dat de klanten bij hen kunnen rekenen op korte communicatielijnen en een permanente bereikbaarheid en dat ze zelfs complexe zaken in mensentaal uitgelegd krijgen. “Iets waar ze absoluut op zullen mogen blijven rekenen. Want dat is precies waar we het voor doen: om dagelijks het verschil te maken voor wie in alle vertrouwen een beroep op ons doet”, stelt Andrea Mertens.

AccountingTeam opereert vanuit Kontich en moet met zijn expertise en specialisatie een aanvulling vormen op de persoonlijke aanpak van A&C. Op korte termijn wordt ook een kleine uitbreiding van het personeel voorzien in het kantoor in Heist-op-den-Berg. De verdere samenwerking zal in de loop van dit jaar nog verder geconcretiseerd worden.

Andrea Mertens en Christof Van Dessel blijven de vertrouwde gezichten op wie hun klanten beroep kunnen blijven doen.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.