Nieuws Kempen Accountancy? Da’s ondernemers helpen groeien!

Accountancy? Da’s ondernemers helpen groeien!

Ceo Raf Sels.

Accountancy? Da’s ondernemers helpen groeien!

Slimme teams, slimme tools. Het vormt de draaischijf van SBB Accountants & Adviseurs die zowel voor haar klanten, als haar medewerkers het verschil maakt. Zo krijgen ondernemers een accountant die als een ondernemerscoach breed strategisch meedenkt en geflankeerd wordt door rasechte vakspecialisten. Werknemers krijgen dankzij het gebruik van slimme technologie dan weer de ruimte om zich meer toe te leggen op een adviesrol. “Samen slim ondernemen om mee te bouwen aan de dromen van ondernemers, dat is onze visie”, vertelt Raf Sels, ceo SBB.

Advies op vlak van accountancy, boekhouding, fiscaliteit, omgevingsreglementering en milieu, vermogensplanning, financieel-strategisch advies en zakelijk-juridisch advies. Ondernemers vinden in SBB een totaalpartner. Eén van de grote sterktes van SBB is het eigen centraal kenniscentrum, waar kennis uit diverse wetgevingen en klantendossiers wordt verzameld, bestudeerd en verwerkt.

“Kennis waarmee we onze accountants voortdurend opleiden, maar ook onze fiscale, financiële en juridische adviseurs”, vertelt Sels. “Zij flankeren onze accountants als vakspecialisten en weten zowat iedere moeilijke vraag in heldere mensentaal te beantwoorden. Een onmisbare troef in het snel wijzigende fiscale en accountancylandschap.”

Ondernemerscoach

Het levert SBB slimme teams op, die het strategisch kan inzetten met de ondersteuning van slimme tools. Eén van die slimme tools: sbbSLIM. Ruim 9.000 SBB-klanten gebruiken het om hun administratie te digitaliseren en bedrijfsresultaten digitaal op te volgen. Op restaurant? Een foto van het ticket uploaden en het zit in de boekhouding.

“Een groot gebruiksgemak voor onze klanten en een ruime tijdsbesparing voor onze dossierbeheerders en adviseurs die zo tijd winnen om ondernemers bij te staan in hun bedrijfsvoering. En dat is wat echt telt: advies om slimmer te ondernemen”, aldus Sels.

In diezelfde lijn past ook de recente investering van SBB in het Leuvense Aeco. De fintech start-up wil marktleider worden in het automatiseren van fiscale adviezen. “Dit zal de job van accountant aantrekkelijker maken: administratieve en repetitieve zaken maken op deze manier plaats voor meer adviesverlening. Onze collega’s zullen zo nog meer de rol van ondernemerscoach kunnen opnemen.”

 

Lokaal sterk

SBB staat op die manier dicht bij haar ondernemers met 28 kantoren verspreid over het ganse Vlaamse land.

“Afgelopen jaar mochten we 85 nieuwe medewerkers verwelkom. Intussen tellen we een team van 580 talenten en staan we te popelen om samen met onze ondernemers verder te groeien. Iedereen die het verhaal van SBB wil onderschrijven is dus meer dan welkom. We hebben niet de ambitie om de grootste te zijn, wel de slimste”, besluit Sels.

Ondernemingen, starters, kmo-bedrijfsleiders, vrije beroepers en social profit: als ondernemerscoach en kennispartner biedt SBB Accountants & Adviseurs hen accountancy en advies om slimmer te ondernemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.