Het nieuwe kantoor in Geel. Foto: Acerta.

Acerta opent nieuw kantoor in Geel

HR-dienstverlener Acerta heeft voortaan ook een kantoor in Geel. De uitbreiding kadert in de strategie om de aanwezigheid van Acerta in de regio te versterken en zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de lokale behoeften van werkgevers, starters en bedrijfsleiders.

Starters, zelfstandigen, kmo’s en grotere ondernemingen uit de Kempen kunnen voortaan terecht in een gloednieuw filiaal van Acerta. Het nieuwe kantoor is mee gevestigd in het KBC-verzekeringskantoor Cover’d op Pas 96 in Geel. Met de opening van het nieuwe kantoor stipt Acerta aan dat zowel aanpak als aanbod meer is afgestemd op de lokale behoeften van de werkgever, de starter en de bedrijfsleider.

Opportuniteit

“Samen met ons kantoor in Turnhout zijn we met de opening van ons kantoor in Geel nu écht dichtbij de Kempense ondernemer”, stelt Nathalie Van Tongel. “Want persoonlijk contact en een kantoor in de buurt blijft een doorslaggevende factor voor een werkgever, starter, bedrijfsleider en ook voor accountants. De opening van het nieuwe kantoor was voor ons dan ook een opportuniteit om dichter bij lokale ondernemers te komen en nog meer de connectie met de regio te maken als hr-partner voor ondernemers.”