Nieuws Kempen Acht Kempense bedrijven failliet verklaard

Acht Kempense bedrijven failliet verklaard

Acht Kempense bedrijven failliet verklaard

De rechtbanken van koophandel hebben acht Kempense bedrijven failliet verklaard. Een overzicht:

  • De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Hendrika Hermans, Graaf de Broquevillestraat 12/2 in Mol. De vrouw was de voormalige uitbaatster van het eetcafé Gildenhuis. Ze legde de boeken zelf neer. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans zijn de curatoren.
  • Het tranport- en logistiek bedrijf Ouweland, Riyadhstraat 43C in Meer (Hoogstraten) heeft zelf de boeken neergelegd. Meester Jo Van Cauwenbergh is als curator aangesteld.
  •  Bling, een handel in sieraden op de Vrijheid 170A in Hoogstraten, ging over de kop op vraag van schuldeisers. Meester Mark Bruurs treedt op als curator.
  • Het adviesbureau Schobre Managementconsulting, Dorp 13/2 in Poppel (Ravels), legde zelf de boeken neer. Meester Katty Somers is de curator.
  • De rechtbank sprak het faillissement uit van Joekoe Robby (48), Gilseinde 116 in Ravels, de uitbater van kinderopvang Deborah Centre. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Dirk Boeckx handelt het faillissement als curator af.
  • Puco, een computerprogrammabedrijf op de Klaproosstraat 11 in Turnhout, ging failliet na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Dirk Boeckx is de curator.
  • De bouwondernemingen ABZ Group en ABZ Construct I, Watervoort 5A in Herentals, zijn door de rechtbank failliet verklaard. Meester Kristof Benijts is als curator aangesteld.
  • Het bedrijf EAT Belgium, Verbindingsstraat 12 in Herentals werd failliet verklaard na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Ludwig Peeters treedt op als curator.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.