Acs_Afbeelding

Ac|s en G & A Motors: Kempense teamplayers

Bijna 20 jaar geleden worden de eerste contacten gelegd tussen Ac|s Accountants & Belastingconsulenten enerzijds en G & A Motors anderzijds. Een connectie die sindsdien alleen maar sterker is geworden. Intussen noemen beide bedrijven met Kempens DNA zich absolute teamplayers.

“Over de jaren heen hebben we elkaar op zakelijk vlak op een duurzame wijze gevonden”, beamen Ferre Van Gelder, accountant bij Ac|s, en Guino Kenis, bestuurder van G & A Motors.

Administratief en fiscaal sterk

In de regio Kempen neemt G & A Motors vandaag een belangrijke positie in het BMW- en MINI-dealership. Niet alleen geografisch dankzij haar centrale ligging vlakbij de E34 en een rechtstreekse verbinding met het centrum van Turnhout, ook qua bedrijfsvoering staat de concessie sterk. Zo volgt ze op de voet de ontwikkelingen op de automarkt en het consumentengedrag. Met haar automerken BMW en MINI beschikt G & A Motors over een divers aanbod van nieuwe wagens en tweedehandsmodellen.

“Samen met een professioneel team van werknemers zijn we uitgegroeid tot een familiale onderneming die gekend is in de brede regio”, vertelt Guino Kenis trots. “De uitdaging voor de toekomst is dan ook om dergelijke positie te behouden en verder te versterken. Met een loyale en betrouwbare partner als Ac|s staan we op administratief en fiscaal vlak alvast sterk.”

 

Echte teamplayers

De eerste connectie met Ac|s werd in september 2004 gelegd toen G & A Motors bij hen ging aankloppen voor meer bedrijfsgerichte ondersteuning op vlak van administratieve en fiscale aangelegenheden. Bijna twee decennia later is de samenwerking alleen maar intensiever geworden.

“Wat de administratieve verwerking betreft, volgen we voor hen de evoluties op de voet en staan we steeds klaar om ondersteuning te bieden”, verduidelijkt Ferre Van Gelder. “Denk bijvoorbeeld aan de trend naar optimale digitalisering of de behoefte aan constante feedback op gebied van nationale en internationale ontwikkelingen van ondernemingsrecht, fiscaliteit en risico-inschattingen op zakelijk en financieel vlak.”

Het heeft van Ac|s en G & A Motors echte teamplayers gemaakt. “We zitten geregeld samen voor periodieke besprekingen op vlak van accountancy en belastingadvies. Ook delen we voortdurend wederzijdse kennis om elkaar verder te versterken.”

Ac|s Accountants en belastingconsulenten gevestigd in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels, Brecht en Turnhout.