Afdeling prefab Staalbeton komt onder Architon

Binnen Groep Van Roey maakt de afdeling prefab van Staalbeton voortaan onderdeel uit van Architon. Stephen Van Erwegen, algemeen directeur Architon, legt uit: “De afgelopen jaren hebben we de nodige expertise opgebouwd in het vervaardigen van architectonisch beton. Het was dan ook een logische stap om de structurele prefabafdeling van Staalbeton te integreren.”

 

Door de integratie van Staalbeton wordt de brede waaier aan kant-en-klare betonelementen van Architon verder uitgebreid en kunnen klanten terecht bij één leverancier voor verschillende toepassingen van prefabbeton. Staalbeton blijft de vertrouwde partner voor de productie, bewerking, levering en plaatsing van betonstaal en metaalschrijnwerk op maat.

Marc De Beuckeleer, algemeen directeur Staalbeton: “Recent hebben we geïnvesteerd in ons machinepark waardoor we nu nog grotere en meer complexe projecten kunnen aannemen.”De structurele prefab betonafdeling blijft gevestigd op het huidige adres van Staalbeton in Rijkevorsel. Voor de werknemers verandert er niets in hun dagelijkse werking.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Groep Van Roey besluit: “Met deze wijziging kunnen we onze klanten een nog betere dienstverlening aanbieden en daar mogen we terecht trots op zijn!”