Nieuws Kempen Afdeling Q-lite kondigt verhuis aan

Afdeling Q-lite kondigt verhuis aan

Afdeling Q-lite kondigt verhuis aan

De West-Vlaamse afdeling van Q-lite verhuist naar innovatie-hub Snowball in Kortrijk. Het hoofdkantoor met fabriek in Baarle van de Kempische led-schermen- en displaybouwer blijft bestaan, maar het huidige sales en service krijgt een nieuwe plek in de state-of-the-art co-creatiehub voor cleantech bedrijven in Zuid-West-Vlaanderen.

Na 6 jaar verhuist de Kortrijkse afdeling van Q-lite van de Doenaertstraat naar de state-of-the-art cleantech hub ‘Snowball’, gelegen langs de snelweg E17 in het Evolis bedrijvenpark, op de grens van Kortrijk met Harelbeke en Zwevegem.

Voor Q-lite, Belgische fabrikant van LED- en LCD displays, is de afdeling in Kortrijk belangrijk om hun klanten en partners in West- en Oost-Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk te bedienen. De realisaties van het bedrijf zijn – naast Hasselt – ook in Kortrijk in het straatbeeld aanwezig, onder andere door de parkeergeleidingsschermen die het er leverde.

“We hebben de laatste jaren hard geïnvesteerd om de ESG-principes (Environmental, Social en Governance) binnen onze organisatie te verankeren. Niet alleen door de circulaire oplossingen die we op de markt brengen, maar ook door een duurzame, innovatieve werkomgeving te voorzien voor onze medewerkers. De huisvesting in Snowball past volledig in de visie van onze organisatie. We zijn dan ook verheugd om er deze maand nog onze intrek te kunnen nemen”, zegt Karel François, zaakvoerder van Q-lite.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.