Nieuws Kempen Agentschap Innoveren & Ondernemen schakelt jong Kempens adviesbureau in

Agentschap Innoveren & Ondernemen schakelt jong Kempens adviesbureau in

Agentschap Innoveren & Ondernemen schakelt jong Kempens adviesbureau in

GROBBENDONK – Het Agentschap Innoveren & Ondernemen vroeg kempisch adviesbureau KMPN Consulting om advies bij het digitaliseren van zijn Startkompas? Dit is een online tool die beginnende ondernemers de mogelijkheid biedt de haalbaarheid van hun idee te toetsen.

KMPN Consulting is een jong, kempisch adviesbureau opgestart door Filip Kempen. Het bureau is actief in vier werkvelden: projectmanagement, coaching van medewerkers, sparringpartner voor brainstorms en digitale begeleiding. De opdracht van het overheidsagentschap is een grote stap vooruit, vindt oprichter Filip Kempen.

“Ik ben persoonlijk fier dat ik zo’n opdracht heb kunnen binnenhalen in mijn eerste half jaar als zelfstandige. Dit bevestigt dat digitaliserende organisaties mijn dienstverlening goed kunnen gebruiken.”

Het adviesbureau maakte een adviesverslag voor de digitalisatie van het Startkompas. Dit is een online tool die beginnende ondernemers de mogelijkheid geeft om hun idee te toetsen en de haalbaarheid ervan te meten. In een latere fase kan het Startkompas dienen als basis voor een eerst businessplan. Het adviesverslag bestaat uit drie belangrijke pijlers: de mens, de infrastructuur en het bedrijfsproces. Deze drie factoren en hun onderlinge samenhang zijn van cruciaal belang om een digitalisatieproces succesvol te laten verlopen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.