Nieuws Kempen Al 30 kandidaat-winkeliers voor centrum van Mol

Al 30 kandidaat-winkeliers voor centrum van Mol

Al 30 kandidaat-winkeliers voor centrum van Mol

win een winkelDe ondernemersactie Win een Winkel in Mol stevent af op een groot succes. Nu al hebben zich dertig kandidaten ingeschreven die een winkel willen openen in het centrum van de gemeente. Met meer dan dertig aanwezigen op de infoavond over het project oversteeg ook dat aantal de verwachtingen. Voor de eindwinnaar ligt een cheque van 25.000 euro klaar die hij/zij kan investeren in een handelszaak in het centrum.

Met de wedstrijd Win een Winkel wil het gemeentebestuur het ondernemerschap in de gemeente stimuleren en het handelscentrum van Mol onder de aandacht brengen. Tijdens de wedstrijd worden de deelnemers intensief gecoacht zodat hun ideeën en voorstellen maximale slaagkansen krijgen.

Wie nog wil deelnemen aan Win een Winkel, heeft de tijd tot 7 december. Op dinsdag 17 november staat in jeugdhuis Tydeeh om 19 uur een gratis inspiratieavond op het programma waar je tal van tips krijgt om succesvol creatief te ondernemen. Ook ondernemers zijn hier van harte welkom.

Wie op een idee broedt maar het nog verder wil verfijnen, kan zich inschrijven voor een persoonlijk feedbackmoment. Een expert van Flanders DC geeft dan in alle vertrouwen feedback op het conceptvoorstel. Ook dit moment vindt plaats op 17 november.

De eerste jurypresentatie vindt plaats op 16 december.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer