Nieuws Kempen Al meer dan 100 inschrijvingen voor Made in Antwerpen Live

Al meer dan 100 inschrijvingen voor Made in Antwerpen Live

Al meer dan 100 inschrijvingen voor Made in Antwerpen Live

431125-jdw-084-BorderMaker-150x150Woensdag 3 juni vindt de eerste editie plaats van Made in Antwerpen Live in De Shop (Eilandje) in Antwerpen. Op dit moment zijn er al meer dan 100 inschrijvingen voor een programma dat volledig focust op marketing. Wil je er ook bij zijn, schrijf je dan in voor 8 mei.

Er is meer dan een reden om woensdag 3 juni naar Antwerpen af te zakken. Om te beginnen wordt een mooie line-up van sprekers gepresenteerd: de internationale keynote speaker Thorsten Strauss (Antwerp Management School), Alain Indria (GingerLove), Luc Arnouts (Port of Antwerp), Hans Van de Vester (Manna), Jorik Rombouts (Rombouts Holding) en Jeroen Van Camp (Coolblue). Daarnaast heb je volop gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers tijdens de pauzes en na afloop tijdens het walking dinner. De keuken is trouwens helemaal Antwerps geïnspireerd en er worden ook Antwerpse bieren geschonken, zo ook doorlopend champagne.

Je mag trouwens je businesskaartjes thuislaten want elke deelnemer ontvangt een gepersonaliseerd programmaboekje met daarin businesscards in stickervorm.

Ontdek hier wie er al is ingeschreven, samen met het programma en de mogelijkheid om zelf in te schrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer