Nieuws Kempen Al meteen 100-tal ondernemers op 1ste Open Coffee in Geel

Al meteen 100-tal ondernemers op 1ste Open Coffee in Geel

Al meteen 100-tal ondernemers op 1ste Open Coffee in Geel

open coffee geelDe eerste Open Coffee in Geel heeft zijn start niet gemist. Een 100-tal ondernemers kwam vanmorgen netwerken in het praatcafé van voetbalclub ASV Geel aan de Leunen. Doel is om dat vanaf nu elke tweede donderdagochtend van de maand te doen. Eind dit jaar is de nieuwe tribune met businessrgedeelte klaar en verhuist het netwerkevent naar die locatie.

Bouwbedrijf Beneens uit Olen is nog volop bezig met die nieuwbouw naast de bestaande hoofdtribune. “Daarin komt op de bovenste deel een restaurant met businessgedeelte waar gelegenheden zoals deze kunnen plaatsvinden”, zegt commercieel manager Yves Geboers. “Verder komen er kantoren – waarvan een aantal nog beschikbaar is – en op de benedenverdieping een themacafé dat in een beginfase open zal zijn tijdens wedstrijden en trainingen. Beneden is ook nog een ruimte vrij voor bijvoorbeeld een fitness- of een sportzaak. En dan is er natuurlijk de tribune met businessseats, waarvan een aantal binnen.” Eerst werd gehoopt om het werk klaar te hebben tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen, maar die datum is verschoven naar eind 2016.

Licentie voor hoogste klasse
“De nieuwe tribune kadert binnen de licentie 1A die we hebben behaald om te kunnen aantreden in de hoogste competitie”, gaat Geboers verder. “Daarvoor moet het stadion meer dan 5.000 zitjes tellen.” Naast ASV Geel zijn de partners voor de Open Coffee in Geel Acerta, Integras en Belisol.

Vrijdag 29 april vindt een Open Coffee on tour plaats bij bouwbedrijf Beneens in Olen. Geïnteresseerden kunnen dan als eerste kennismaken met het gloednieuwe kantoorgebouw. De koffie wordt bij die gelegenheid geschonken door Mokapi uit Laakdal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt, Herentals
Hasselt

Motmans en Partners realiseert overname

HR-dienstverlener Motmans & Partners, met kantoren in Herentals, Antwerpen, Hasselt, Diegem, Eindhoven en Lommel, heeft Plug.in Office overgenomen. Het Hasseltse bedrijf… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer