Nieuws Kempen Al negen bedrijfsunits verkocht op nieuwe La Corbeille-site

Al negen bedrijfsunits verkocht op nieuwe La Corbeille-site

Al negen bedrijfsunits verkocht op nieuwe La Corbeille-site

la corbeilleOp de site van de vroegere conservenfabriek La Corbeille in Westmeerbeek verrijst een nieuwe KMO-zone met in een eerste fase twintig bedrijfsunits. Daarvan zijn er op dit moment al negen verkocht. Burgemeester Geert Daems, Dirk Deroose (CEO Willy Naessens) en Johan Van Loo (zaakvoerder Tervia’s) plaatsten symbolisch de eerste steen.

Het project La Corbeille omvat de verwezenlijking van een KMO-, industrie- en retailzone waarvoor het architecturaal concept werd verzorgt door het team van ArchitectenBureau Manu Lenders. Tervia’s, projectontwikkelaar van de site, werkt voor de realisatie samen met Industriebouw Willy Naessens voor de bouw van deze duurzame KMO-units. Begin juli startte het bedrijf al met de funderingswerken.

Gefaseerde aanpak
“We hebben een globaal plan van de ontwikkelingsmogelijkheden op deze site, maar we gaan gefaseerd te werk. Deze eerste fase van de KMO-zone omvat onder andere de bouw van 20 nieuwe units. Zodra we voelen dat er meer vraag is naar magazijnen, kantoren en werkruimten, starten we met de ontwikkeling van de uitbreidingszones. We willen de site afstemmen op de behoeften van deze regio”, aldus Johan Van Loo van Tervia’s.

“We zijn blij dat Tervia’s in ons de geschikte partij heeft gevonden om deze energiezuinige KMO-units te bouwen. De energiebewustheid wordt belangrijker en wij als innovatieve industriebouwer willen hier op de markt van bedrijfsgebouwen mee aan werken”, aldus Dirk Deroose, CEO van Willy Naessens Group. De hele site La Corbeille zal de stempel dragen van CO²-neutraliteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer