Nieuws Kempen Albert Heijn opent Pick Up Point in Olen

Albert Heijn opent Pick Up Point in Olen

Albert Heijn opent Pick Up Point in Olen

albert heijn olenAlbert Heijn heeft een Pick Up Point geopend bij haar vestiging in het Shoppingpark Olen. Het gaat om het zesde oppikpunt in België en het vierde in de provincie Antwerpen. Je kan je boodschappen online reserveren en vervolgens snel ophalen in het afhaalpunt. “Met de introductie van ons Pick Up Point in Olen geven we mensen de mogelijkheid om boodschappen te doen waar en wanneer het hen uitkomt”, aldus Sally Herygers van Albert Heijn België.

Volgens de Nederlandse supermarktketen is het Pick up Point een belangrijke volgende stap in het uitbreiden van de persoonlijke service en een moderne aanvulling op de huidige manieren van boodschappen doen. Voor het boodschappen doen kan de klant online kiezen uit een assortiment van 16.500 producten. Per reservatie rekent AH een servicekost van € 4. De betaling gebeurt bij ophalen en een medewerker zet je boodschappen in de koffer. “Klanten hoeven zelfs niet uit te stappen”, aldus Herygers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer