Nieuws Kempen Almasy eerste in zijn sector met uitgebreide webshop

Almasy eerste in zijn sector met uitgebreide webshop

Almasy eerste in zijn sector met uitgebreide webshop

almasyAlmasy uit Hoogstraten is het eerste bedrijf in zijn sector in België dat uitpakt met een uitgebreide webshop. Het bedrijf levert en monteert opslagsystemen en inrichtingen voor magazijnen, kleedkamers en archieven.

“We hadden al een webshop maar met een beperkt aanbod, eigenlijk om de klanten een idee te geven van wat we doen”, zegt Guy Mahieu, marketing & sales manager. “Nu is die fors uitgebreid en telt die zo’n 2.000 producten.” De webshop oogt fris, heeft een professionele uitstraling en is makkelijk in gebruik. “Dankzij de unieke configurator kan de klant zelf de rekken samenstellen en weet hij meteen wat hij nodig heeft”, legt Mahieu uit.

Alles opvolgen
Het bedrijf investeert 20.000 euro in het online uithangbord en in de achterliggende software. “De website is gelinkt aan onze database. We kunnen alles opvolgen, van een bestelling via de website tot en met de facturatie.”

Almasy werkt B2B in België en Zuid-Nederland. Het produceert zelf de houten rekken die in het gamma zitten. Bureaus en productie gebeuren vanuit Meerle. Opslag en distributie zijn ondergebracht in een loods op de Transportzone in Meer. Het bedrijf stelt in totaal 38 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer