Nieuws Kempen Alvo in Ranst wordt Jumbo

Alvo in Ranst wordt Jumbo

Alvo in Ranst wordt Jumbo

RANST/DEURNE – De Nederlandse supermarktketen Jumbo krijgt steeds meer voet aan de grond in de regio. Jumbo heeft in Ranst en in Deurne de vestigingen overgenomen van Supermarkt Francken, een familiebedrijf dat twee Alvo-supermarkten uitbaatte.

De familie Francken verkoopt de twee supermarkten aan een Nederlandse koper, omdat er binnen de familie geen opvolging is en de eigenaars met pensioen willen gaan. Met deze aankoop krijgt Jumbo er binnenkort dus twee vestigingen bij. Daarmee wil het zijn grote rivaal Albert Heijn op de hielen zitten, die ook een deel van de Vlaamse markt aan het veroveren is.

De medewerkers van supermarkt Francken in Deurne en Ranst met een vast contract kunnen aan dezelfde voorwaarden blijven. Jumbo wil de nieuwe vestigingen nog dit jaar openen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.