Nieuws Kempen Alweer award voor Van Genechten Packaging

Alweer award voor Van Genechten Packaging

Alweer award voor Van Genechten Packaging

TURNHOUT – Van Genechten Packaging sleept voor de derde keer dit jaar een prijs in de wacht met een van zijn producten. Deze keer gaat het om de Prix Formes de Luxe – categorie vouwkarton- voor de MOËT PACK 6 MINI SHARE, een luxepakket dat VGP maakt voor de de 150ste verjaardag van het champagenemerk.

De Prix Formes de Luxe bekroont ieder jaar verpakkingen van luxemerken tijdens de Luxe Pack exhibition, die dit jaar plaatsvond in Monaco. Een jury van experten beoordeelt dan de verpakkingen.VGP won een award met een box die het maakte voor Moët & Chandon en die is afgewerkt in diepzwart en met een goudkleurige laag. Ze bevat 6 kleine flesjes champagne en zes champagneglazen. Het is zelfs mogelijk om de doos te vullen met ijs om zo de champagne koel te houden.

3 awards

Deze award is voor VGP al de derde in enkele weken tijd. Vorige maand kreeg het Turnhoutse bedrijf nog de twee European Carton Excellence Awards: de ‘Save the Planet Award’ for BalloonGrip™ en de ‘Platinum Award’, ook voor een champagneverpakking.

VGP met hoofdzetel in Turnhout, heeft 10 kartonnagebedrijven in 7 landen. De groep haalt een jaaromzet van 265 miljoen euro en stelt 1.600 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.